0

Sil van der Woerd

Posted by cableclair on January 9, 2013 in interessant!, surft |

Afgelopen VERS-avond ging over muziekvideos en hier kwam ik in aanraking met het werk van Sil van der Woerd. Ik ben gigantisch onder de indruk! Het spreekt enorm tot de verbeelding en is wonderschoon uitgevoerd. De special effects zijn fantastisch! Ik heb met open mond zitten kijken.

Hij schijnt bezig te zijn met zijn eigen lange film en ik kan niet wachten op het resultaat. Kijk rond op zijn site en hou hem in de gaten! Hij heeft ook een youtube kanaal.

Mijn favoriete video van hem is helaas niet online te zien en zijn showreel die getoond was Maandag kan ik ook niet vinden, maar er is op zijn site in vol ornaat gelukkig nog genoeg te bewonderen. Het is het meer dan waard om hier de tijd voor te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2008-2018 All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.1, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.1, from BuyNowShop.com.